TAG: Culorile curcubeului (Rainbow colors)

Ola chicas!!! Am dat peste un tag super cute si am decis sa-l fac si eu mai ales ca am fost cam absenta si vreau sa-mi spal pacatele in acest fel, hi hi. Sper sa-mi fie iertate. Din cate am inteles trebuie sa pozam obiecte ale caror culori corespund cu cele ale curcubeului (sau ceva de genu', hihi). Pupicei. 

Deeci, sa incepem:
ROSU
Hmmm, sincer aceasta culoare nu o port decat pe buze si pe unghiute din cand in cand, in rest ma cam feresc de ea, in ceea ce priveste hainele, prefer culorile inchise (maro, albastru) sau alb, gri...  
So, avem telefonul mamei, gentuta de la Chupa Chups, rujelele si oja mea favorita, si un balsam de buze rosu.

PORTOCALIU
In afara de portocale nu imi place portocaliul nici macar pe unghii, mi-a fost foarte greu sa gasesc un lucru prin casa de aceasta culoare, dar nu imposibil. 
Este o trusa mai veche, o folosesc pentru "experimente" de make-up, hihi.
GALBEN
Hmmm, nici dupa galben nu ma omor, am doar o oja galbena si o bluza din cate imi amintesc, dar nu am gasit-o pentru postarea aceasta, asa ca am ales sa va arat primul lucru cu galben care mi-a iesit in cale si anume Claaaark, iepurasul meu frumos de la ai mei parinti pe care il iubesc, si cu care dorm, mwahahahaha, inca sunt copil, ce!?
Asa ca e un scump? Va pupaaa Clark!
VERDE
Am gasit doar un mot verde, altceva nu am, nici macar haine, hmmmmmm, da, nici macar haine, si nici oje, decat vreo 2,3 asa alandala care sunt mai mult combinatii, nicidecum verde pur si frumos, deci... Va prezint un mot.
ALBASTRU
Ei bine, chestii albastre am gasit imediat, ba chiar nu se mai terminau, asa ca am decis sa va arat doar o crema, chestii de dus, etc., un delfin cu magnet pe care-l tin pe frigider si o gentuta super cute pe care am gasit-o intr-un second, va vine sa credeti? Ha!
O sa sar peste INDIGO. Chiar n-am gasit nimic. 
VIOLET sau MOV, ce o fi. 
Portofelul meu, bineinteles.
ROZ
Aici nici nu s-a pus problema, am atatea chestiute roz ca deja ma simt ca o piti, hihihihihi. Sunt fata, deci, totusi albastrul ramane culoarea favorita. In fine, am ales sa va arat husa telefonului pe care probabil ca o stiti, un gloss, blush si buretelul de la pudra (sooo pretty!) si tenesii mei, sunt roz, nu? Ahahahaha, sunt o mini-piti. 
MULTICOLOR 
V-am pregatit un suvenir pe care-l tin la fel, pe frigider si culorile mele colorate, sunt multicolore sau ce? 
Siiiiii asta a fost, sper ca v-a placut, daca da va astept cu pareri si de ce nu sa faceti si voi tag-ul, iar daca nu, eh ce tot vorbesc, trebuie sa va placa. Pe curand.
Have a nice day!

3 comments:

  1. ce dragut , m-a binedispus ! :)

    ReplyDelete
  2. mi-a placut postarea :).

    mie-mi place si galbenul si portocaliul, dar nu prea am obiecte in culorile astea ;).

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart