Manichiura 3D

Buna fetelor, am tot zis de ceva timp ca va povestesc mica mea aventura cu oja pentru modele 3D, asa ca azi trec la "treaba".
O sa vedeti in poze cum arata "pixurile" sau ce or fi pentru manichiura 3D, le-am cumparat din targ acum vreo 2 sau 3 saptamani (3 lei bucata) si nu le-am folosit decat de vreo 2 ori, dar din pacate nu am reusit sa imi fac un model pentru ca nu am rabdare sa se usuce, dureaza in jur de 30 de minute probabil din cauza ca este stratul foarte gros si m-am tot atins cu unghiile de cate ceva, deci modelul mi s-a stricat de fiecare data!

Am incercat sa folosesc cantitati mai mici, adica stratul mai subtire, dar nu mai arata a manichiura 3D, aaa si in niciun caz nu am reusit sa fac modele din acelea sofisticate. Am cautat tot felul de tutoriale insa degeaba, oja mea 3D nu vrea sa se aranjeze cum o pun eu si punct.
Mno, cam asa arata un model facut pt. voi ca si demonstratie, este destul de simplu si copilaresc, insa daca s-ar usca mai repede m-as incumeta sa-l port, m-am tot gandit, exista cumva metode prin care se poate intari mai repede aceasta oja?
Ati folosit acest tip de oja?

Va pup si va astept cu pareri.