Guest post- Trucuri pentru a-ti mentine mirosul parfumui sa reziste cat mai mult

Hello there! Ador parfumurile, probabil ca si voi, insa eu mereu m-am intrebat ce pot face ca mirosul parfumului sa reziste cat mai mult. Si cum majoritatea probabil ca stiti, acelasi parfum poate avea mirosuri diferite in functie de persoana care il foloseste fiindca are in componenta sa anumite substante care reactioneaza diferit in contactul cu pielea fiecaruia dintre noi. Asadar, daca e ceva ce am invatat pana acum despre parfumuri, este faptul ca niciodata nu trebuie sa te iei dupa altcineva atunci cand il alegi, cea mai buna cale este sa-l testezi pe propria piele pulverizand la incheietura mainii si asteptand in jur de 5-10 minute.

Acum stiu ca sunteti si voi curioase cum puteti face ca parfumul sa persiste, deci, primul truc ar fi evitarea expunerii parfumului la temperaturi extreme sau la soare. Mereu sa alegeti parfumuri originale de femei, conteaza calitatea foarte mult. Daca se poate folositi o lotiune de corp sau un deodorant din aceeasi gama pentru a spori mireasma parfumului respectiv.

Mai e putin si sarbatorile viiiin!

Hello there! Discutand cu voi in articolul precedent despre cadouri, am realizat ca mai este in jur de o luna si ceva si vin sarbatorileee. Yeeeey! Vine Craciunul mult asteptat cu braduti de impodobit, cu cadouri de Craciun, cu zapada (sa speram), cu voie buna, cu bucurii, cu o atmosfera minunata, mancare delicioase, familia reunita, ce sa mai, se pare ca atunci cand vine, Craciunul vine cu de toate!

Dar stiti care e partea mea favorita a Craciunului? Ei da, cadouriiiiile. Va spuneam ca ador sa fac cadouri, mai ales cand vine vorba de cele de Craciun, hehe, ador mirosul de sarbatoare de prin magazine, colindele si decoratiunile. Ador sa cumpar cadouri cu tematica acestei sarbatori, sunt atat de dragute mai ales acele cosuri cadou, sau nu stiu cum le zice cosuri de Craciun cadou, pentru ca au mai multe produse in ele.