Manichiura de toamna / Autumn lovely nails

Hello there! Azi am decis sa va arat o manichiura de toamna pe care am purtat-o pe unghiute vreo 2, 3 saptamani. Mi-a placut tare mult. Este foarte usor de realizat si am primit o gramada de complimente pentru ea. Deocamdata ma aflu in pana de idei si nu mai stiu ce sa-mi pictez pe unghiute, dar am mai pregatit doua modele pentru voi. Ow si de asemenea am cumparat si niste abtibilde pe baza de apa cu tematica de Craciun pe care le voi folosi in curand, probabil sa fac un tutorial pentru ele caci n-am mai facut unul de ceva timp, hehe.

3 parfumuri potrivite pentru cadourile de Craciun

In ultima vreme goana dupa cadourile de Craciun oboseste pe toata lumea, asa ca m-am gandit sa fac si eu o fapta buna si sa vin cu 3 parfumuri pe care eu le consider perfecte pentru a fi facute cadou de Craciun.
Asadar, fie ca vrei sa te rasfeti de Craciun sau ca vrei sa faci un cadou fain unei femei dragi din viata ta (mamica, sora, sotia, etc...), te sfatuiesc sa incerci parfumurile pe care le-am pregatit pentru tine. Stiu ca gusturile oamenilor difera, insa mie imi plac foarte mult si cred ca sunt destul de potrivite acestui sezon.

Primul parfum pe care ti-l propun este cel de la Lancome, Hypnose, care este unul din putinele parfumuri ce surprinde mirosul florii pasiunii. Te vei indragosti la prima vedere (primul miros mai degraba, hehe) de acest parfum si cu siguranta ii vei face si pe cei din jurul tau sa se indragosteasca pentru ca emana feminitate, presarata cu un pic de vanilie.