Autumn is here / Manichiura de toamna - NOTD

Hello girls! Stiu ca am absentat destul de mult de pe blog, insa nu mi-am mai facut unghiutele de ceva vreme pentru ca am le-am lasat sa creasca. In postarea anterioara (o gasiti aici) despre unghiute cu gel v-am vorbit despre cat de rezistente au fost in conditiile in care nu le-am facut ca la carte, asa ca am mai testat inca o data si am zis sa vin si cu poze de data aceasta.

Elefant.ro, magazin online cu de toate!

Hello my girls! V-am povestit intr-un articol acum cateva zile despre Elefant.ro si ca la ei gasiti niste parfumuri super, insa am omis sa va povestesc ca ei nu au doar parfumuri ci si multe altele. Pe Elefant gasiti o sumedenie de alte produse foarte faine la preturi accesibile, produse precum carti, jucarii, articole pentru copilasi si bebelusi, cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, accesorii, ceasuri, articole pentru casa si decorat.

Si pentru ca eu sunt mai curioasa din fire bineinteles ca am aruncat o privire peste gentile online pe care le au si mi-au facut vreo cateva cu ochiul, sunt mai tomnatice asa, mi se pare geniala combinatia intre albastru si maro.