Guest post: Best Jobs

Stii ce cauti si unde sa cauti atunci cand iti doresti o cariera? La prima intrebare cu siguranta ai tu raspunsul, insa la a doua intrebare, il avem noi. Best Jobs, cel mai bun site care pune la dispozitia oricui locuri de munca. Asadar, fie ca esti angajator sau pur si simplu esti in cautarea unui loc de munca, Best Jobs face treaba pentru tine. Mii de oameni s-au inscris pe platforma noastra si au reusit sa-si croiasca un drum in viata, te asteptam si pe tine sa faci acelasi lucru, sau de ce nu sa deschizi noi drumuri, sa creezi oportunitati pentru altii.

Site-ul nostru este foarte simplu de utilizat si la indemna tuturor, o viata mai buna pentru tine se afla la cateva click-uri distanta. Te asteptam cu mare drag sa te inscrii.

Ce inseamna sa mananci sanatos?

Hola chicas! De la un timp de vreme am decis ca este vremea sa mananc mai sanatos, asa ca am fost nevoita sa-mi achizitionez cateva produse electrocasnice care sa-mi usureze munca cum ar fi: un storcator de fructe, un mixer cu bol si un tocator de legume. O da, nici nu aveti idee cat timp salvez cu ele, mai ales ca eu sunt putin cam lenesa in ceea ce priveste gatitul, mie imi place sa aranjez mancarea in farfurie, sa o decorez, nu stiu cum sunteti voi, dar daca mancarea mea nu arata bine sau nu miroase bine, zau ca nu ma ating de ea.

Si pentru ca am nevoie de inspiratie si de idei noi (nu mai stiu ce sa mananc), am dat o fuga pe instagram si am gasit o gramada de papica gustoasa.

Wishlist Glittio

Hello girls! Am descoperit un nou magazin online cu haine mistoace si am zis sa va arat si voua, poate poate va face cu ochiul ceva. E super simplu structurat, poti sa vezi toate produsele dintr-o privire si au si o gramada de reduceri la bluze pentru femei si la tricouri de dama mai ales asta pentru ca vara si toata lumea e in cautare de piese vestimentare cat mai racoroase. 

Asa ca eu am ales cateva piese/ outfituri care imi plac cel mai mult si pe care mi le foarte doresc.
Deci, imi place tinuta per total, dar as schimba fusta, insa bluza, e splendida. Detaliile alea fac diferenta. Sunt atat de finute, clasice si elegante, ma duc cu gandul intr-o alta epoca si zau ca mi-ar placea sa ma pot intoarce in timp macar pentru cateva ore cat port bluza.