Guest post- Bucurestiul si spectacolele de opera, opereta...

Cei care viziteaza frumoasa capitala o fac pentru faptul ca este cel mai important punct al Romaniei. In Bucuresti se intampla totul. In Bucuresti se afla totul, de la mall-uri Bucuresti, cu de toate, magazine de decoratiuni si mobila, la spectacole de opera si opereta, de la evenimente de toate soiurile la surprize placute si mai putin neplacute. Cele mai multe spectacole se tin in capitala iar cele mai importante spectacole sunt cele de Anul Nou in care aproape tot Bucurestiul vuieste de muzica buna iar artistii muncesc de zor pentru a ne aduce buna dispozitie si atmosfera spectacolului. 

Insa nu toti oamenii asculta muzica comerciala si muzica underground, unii dintre ei ascultand opereta si vizitand spectacolele de opera. Majoritatea oamenilor care frecventeaza astfel de spectacole sunt cei cu varsta de 35+, din pacate. 

Guest post- Delta Dunarii, unul din cele mai frumoase locuri din Romania

Esti in cautare de noi aventuri si vrei sa descoperi cea mai salbatica regiune din Romania? Inseamna ca o tabara Delta Dunarii este exact ceea ce ai nevoie sau una din croaziere Delta Dunarii la una mirobolantele pensiuni Delta Dunarii.

Delta Dunarii este situata in partea de Est a Romaniei, este un loc unic si se afla la doar cateva sute de kilometrii de casa ta, gazduieste peste 1830 de specii de copaci si plante, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibiei, peste 2440 de specii de insecte, 320 de specii de pasari, 44 specii de mamifere si 133 de specii de pesti, asadar cu siguranta ai ce sa vezi.