Review Eucerin Sun + Concurs ♥

Castigatoarele sunt: Maria ManeaAniela Deby si Muneca Chucky! Pana la urma n-am putut sa aleg in functie de raspunsurile voastre pentru ca v-as fi premiat pe toate si am apelat la random.org. Apreciez foarte mult comentariile voastre, pe viitor vor mai fi si alte concursuri asa ca va rog sa nu va descurajati. :) Pe langa asta fetele alese vor avea posibilitatea sa organizeze si ele concursuri cu aceleasi premii minuntate, asadar, sa aveti o zi minunata!

Aloha chicas! Mmyea, tare as vrea sa-mi fi petrecut mini concediul in Hawai, nu acasa, in pat, bolnavioara. Noroc cu vremea buna, soarele mereu te face sa te simti mai bine orice ar fi, si stiti ce m-a facut pe mine sa ma simt si mai bine zilele astea? Surpriza de la Koko, ei da, am participat la un concurs si am castigat, that made my day. Ce am castigat? 
Well, gama Eucerin Sun, pe care mi-am dorit-o din tot sufletul, asta pentru ca am mare nevoie de ea. Am reusit sa prind si eu doua zile de plaja si sa testez produsele si zau ca am ramas placut impresionata, mai ales de Sun Spray, e perfect pentru pielea mea, din pacate am probleme cu acneea si de fiecare data cand imi fac aparitia la plaja mi se innegresc mai tare semnele deja existente, insa spray-ul si-a facut treaba si am observat ca petele de la acnee au ramas in stadiul in care erau, si usor usor se pare ca mi se uniformizeaza pielea. Mi-a placut ca se aplica foarte usor si cred ca o sa urmez si exemplul Mariei si o sa-l aplic si eu de fiecare data rapid inainte de a iesi din casa.