I'm back (nail foils review)

Hello fetele mele! Am revenit dupa o pauza in care nu prea m-am relaxat deloc fiindca am avut licenta, dar greul a trecut, oficial sunt absolventa a Facultatii de Drept si Stiinte Administrative si sunt mandra de asta, de acum inainte os vedea incotro s-o iau, inca nu m-am hotarat.

Mai intai de toate tin sa va spun ca am gresit postarile si am avut o reclamatie, in fine, dar am pregatit altceva pentru revenirea mea si anume un mic review despre foliile de transfer pentru unghiute. Foliile le am de pe KKCenterhk.com si sincer nu sunt foarte multumita pe ele pentru ca nu am putut sa le intind cum trebuie pe unghiute, mi-au ramas linii si nu s-au imprimat sa zic asa foarte bine, sa va arat si poze:

EN: Hello my girls! I am back after a long break, I've had exams and I was very busy because I graduated from Law school, and I am very proud of that. 
I've prepared for you a review for nails foils that I've got from KKCenterhk.com and honestly I like them but on my nails don't look very good, I'm gonna show you pics:
Ar arata genial daca ar iesi ca in filme (vorba aia) in rest nu prea am ce sa comentez, probabil tine de pricepere, eu nu ma impac bine cu ele si pace, de fapt nu ma impac bine cu nicio folie, deci... La alte fete s-ar putea sa iasa mai bine, hi hi.