Coco Chanell Mademoiselle - Review

Buna fetili. V-am zis acum ceva timp ca o sa mai fac review-uri la parfumuri cand o sa am ceva nou, ei bine, astazi o sa va vorbesc despre Coco Chanel Mademoiselle. 

Este un parfum foarte fain, este prima data cand il incerc si pot spune ca m-a atras din start designul unic, destul de simplu, dar elegant, sofisticat. Eh, si va marturisesc ca eram curioasa sa vad cum este dupa ce am vazut reclama la parfum in care apare Keira Knightley, o actrita care mie imi place foarte mult. 

Sa va arat o parte (daca se poate spune asa) din reclama:
Acum, revenind la parfum, pot spune ca ma caracterizeaza, este un parfum feminin, atractiv, deosebit, este potrivit pentru femeile care cauta ceva special, asa ca mine, hehe. 
Si ca in cazul parfumului de data trecuta descrierea parfumului de astazi i se potriveste intocmai: 
"Notele de varf efervescente si vii de portocala si bergamota sunt urmata de cele de mijloc, pure si clare, cu acorduri de petale de iasomie si trandafir. In final, notele de patchouli si vetiver exprima o senzualitate discreta. COCO MADEMOISELLE reprezinta o interpretare complet noua a COCO. Un parfum oriental modern, fresh, senzual si abstract. Spiritul clar, simplu si structurat Chanel."
Tocmai mi-am adus aminte de un citat a la Coco Chanel: "O fata trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa." si eu cred ca acest lucru este posibil doar cu acest parfum mirobolant. 
Si inchei tot cu un citat care spune totul: "O femeie care nu se parfumeaza nu are viitor."

Va tuc. Zi faina.