Dentfix, alege ce e mai bun pentru dantura ta. - Guest post

Zambetul este primul lucru care iti sare in ochi atunci cand faci cunostinta cu cineva si cu cat acesta este mai frumos, cu atat persoana respectiva iti lasa o impresie mai buna. Iti doresti si tu un zambet perfect, un zambet care ajunge in inimile tuturor si de care sa fii mandru? Atunci, Clinica stomatologica IVORY DENTFIX din Bucuresti iti indeplineste dorintele si iti da zambetul la care ai visat din totdeauna.
Foarte multi oameni evita sa mearga la medicul dentist de cele mai multe ori de frica, insa trebuie sa fii constient ca sanatatea dintilor tai este in joc si chiar sanatatea ta. Cu cat tratezi mai repede problemele pe care le ai cum ar fi: gingie inflamata, lipsa unor dinti, placa bacteriana si tartrul, eroziunea dentara si multe altele cu atat o sa-ti fie mai bine. Trebuie sa fii constient ca pentru orice problema exista si o solutie, iar noi le avem pe toate pentru tine.

Blue, studs and a little bit of zebra/ Manichiura albastra cu model zebra si strasuri

Hellau. Stiu ca am tras chiulul urat de tot, dar usor usor incerc sa revin pe blog pentru ca mi s-a facut teribil de dor de el si de voi. Asa ca am decis sa va arat cateva din manichiurile pe care le-am mai facut pana acum si sper sa va placa.