De unde imi cumpar vopseaua acrilica?

Buna fetelor! Am primit cateva mesaje de la cititoarele mele pe pagina de Facebook in care m-au tot intrebat de unde mi-am cumparat vopseaua acrilica pentru unghiute si pentru ca m-am gandit ca mai sunt si alte fete curioase sau in cautare de instrumente ca sa zic asa pentru nail art, am decis sa fac o postare cu aceasta ocazie.

Asadar, prima data mi-am cumparat un set de vreo 12 tuburi (parca) cu vopsea acrilica de la Lidl, am prins o oferta buna si am zis sa le incerc, mi se pare ca am facut o postare separata despre ele, si ce-i drept au fost foarte bune, insa am consumat albul si negrul, culorile de baza pentru mine, si apoi i le-am dat verisoarei mele sa-si picteze ce are ea de pictat pe la facultate.

Acum vreo doua luni, am decis ca nu mai pot sa stau fara vopsea acrilica e mai misto, in schimb cu oja aceea pentru nail art nu este la fel de usor cum este cu vopseaua. In cazul pixurilor acelea pentru nail art oja se usuca foarte repede, pensula nu este subtire si aluneca destul de greoi, insa in cazul vopselei acrilice picturile sunt mult mai usor de realizat.