ME ♥

Totul a inceput dintr-o simpla joaca, niciodata nu m-am gandit ca voi ajunge sa detin un blog despre frumusete, ca voi face tutoriale pentru unghiute la fel ca fetele "acelea" de pe Youtube pe care le admir sau ca voi reusi sa inspir pe cineva, dar iata ca o parte din visele mele s-au implinit.

Initial numele blogului meu a fost C.L.M.'s Nail Art Blog, l-am dedicat unghiutelor, mai exact nail art-ului (pictura pe unghii) de aceea toate fotografiile pe care le gasiti aici sunt insemnate astfel, C.L.M. reprezentand initialele numelui meu, insa acum am decis sa schimb ceva la mine, sa evoluez asa ca am decis ca numele blogului meu sa fie unul care sa se potriveasca personaltatii mele, DOPE Beauty BLOG.

Probabil ca multi dintre voi nu stiu ce inseamna DOPE, ei bine, acest termen poate fi considerat un compliment, in sensul bun el inseamna "dragut", "uimitor", ba chiar "cool", dupa cum spuneam ma caracterizeaza, hi hi, asa-i ca sunt modesta?

Lasand gluma la o parte, vreau sa stiti ca aici puteti gasi atat modele pentru unghiute, dar si fel si fel de machiaje, precum si sfaturi despre frumusete, de asemenea din cand in cand va mai puteti relaxa cu proiecte "diy" (do it yourself), adica proiecte pe care le puteti realiza singuri acasa.

Cand am facut referire la unghiute am uitat sa precizez faptul ca ma gasiti si pe Youtube, exact, fac si tutoriale video pentru voi, acesta este profilul meu (DBB YOUTUBE) si va astept sa va abonati daca vreti sa fiti la curent cu noutatile. Pana atunci va invit sa va delectati cu tutorialul meu favorit. 
Multumesc pentru sustinere si timpul acordat! Toate cele bune!