Tu cum iti alegi cafeaua? - Guest post

Se stie ca atunci cand ramai fara baterii, ai nevoie de o cafea tare care sa te puna pe picioare. Dar ce faci atunci cand nu bei cafea? Sau ce faci cand nu stii ce cafea sa bei? Si oricum, de unde stii care este cea  mai buna cafea pentru tine? Cum de exemplu eu nu beau cafea, de unde sa stiu ce cafea imi prieste?

Ei, am dat un search pe Google si am descoperit ca exista magazine care iti pun la dispozitie multe feluri de cafea, diferite arome, diferite firme, cu sau fara lapte, si asa mai departe, unul din magazine este Shopidoki, care bineinteles, pe langa cafea ne pune la dispozitie si multe alte produse cum ar fi bauturi, produse pentru bebe si mamica, produse de ingrijire personala, produse pentru ingrijirea casei, produse naturiste, textile, electrocasnice si nu in ultimul rand produse pentru animale, insa azi eu o sa vorbesc despre cafea.

sursafoto: www.google.ro

Vacanta in afara tarii sau vacanta in tara? Voi ce preferati?

Vacanta in afara tarii sau vacanta in tara? Voi ce preferati?

Nu sunt aici sa influentez deciziile cuiva ci doar o sa va spun ca inainte de a va grabi sa luati decizia de a parasi tara pentru alte tari, de parca acolo ar avea strazi asfaltate cu aur, va reamintesc ca si Romania are locuri minunate care merita vizitate. 

In afara de litoral si multe unde oamenii se inghesuie sa se duca si de care suntem atat de plictisiti cu totii, desi sunt persoane care au fost de zeci de ori la mare si persoane care n-au vazut marea in viata lor, spun ca pe mine nu ma atrage chiar asa de mult aceasta... mare. Muntele e frumos...in perioada de iarna.  Eu prefer sa fiu in inima Deltei.