Sa cunoastem produsele: Corectorul

Acesta poate fi gasit la fel ca fondul de ten in mai multe variante si texturi. Se utilizeaza texturi diferite ale corectorului in functie de zona-problema; de aceea, este important sa gasesti textura potrivita pentru portiunea fetei pe care o aplici. De exemplu, corectorul folosit la acoperirea zonei de sub ochi trebuie sa fie mereu cremos si umed, pe cand corectorul destinat acoperirii eruptiilor pielii sau a capilarelor distruse ar trebui sa fie mult mai uscat ca sa adere mai bine si pentru a dura mai mult. 

Batonul corector cremos, confera o acoperire complet, dar nu este totdeauna usor de integrat in machia. Este folosit, in primul rand, la ascunderea celor mai vizibile eruptii sau decolorari ale pielii. Poate fi folosit la mascarea cearcanelor, insa asigura-te ca este suficient de cremoasa pentru a fi integrata in machiaj si sa nu accentueze ridurile fine. Cea mai fina piele se gaseste sub ochi, deci folosirea unui corector nepotrivit va scoate in evidenta cearcanele.

Corectorul la cutiuta, acopera la fel de bine ca batonul, insa are o compozitie mult mai cremoasa si nu este la fel de dens- este mult mai bun pentru zona de sub ochi. Este varianta folosita cel mai frecvent de profesionisti, datorita puterii sale de acoperire. Desi, cel mai adesea, se gaseste in varianta cremoasa, este disponibila si in varianta mai uscata, non-grasa- folosita la acoperirea zonelor decolorate de pe suprafata fetei.