Guest post- Daca nu a fost sa fie vacanta de vara atunci sa fie vacanta de iarna, nu?

Nu ma intelegeti gresit, nu am absolut nimic cu vacanta, din contra, o iubesc dar dupa atatea planuri facute pentru vara, nu m-am ales cu nimic. Acum am decis sa le mai slefuiesc un pic si sa le dau alta forma pentru vacanta de iarna, mai exact m-am uitat de oferte sejururi Free Spirit pentru perioada calendaristica de sarbatori. 

Apoi, gandul mi-a accesat google-ul (prin control mental) cu oferte turistice in tari exotice fiindca-mi place ideea ca atunci cand prietenii mei vor ciocni cupele de sampanie la -15 grade, eu sa fiu undeva, departe, stand cu burtica la soare si mancand inghetata. Asa Craciun mai spun si eu. Ma pot lauda dupa aceea ca am avut parte de un Craciun mai...deosebit. 

Guest post- Alege UPC, fii profesional!

Esti incepator in lumea internetului si vrei sa stii de ce ai nevoie pentru a detine si a intretine un blog sau un site? Pentru ca pagina ta sa se poata bucura de succes, aceasta trebuie sa benefieze de publicitate si optimizare seo pentru a strange un public in jurul paginii. Inainte de acestea, pagina trebuie hostata.