Guest post- Daca nu a fost sa fie vacanta de vara atunci sa fie vacanta de iarna, nu?

Nu ma intelegeti gresit, nu am absolut nimic cu vacanta, din contra, o iubesc dar dupa atatea planuri facute pentru vara, nu m-am ales cu nimic. Acum am decis sa le mai slefuiesc un pic si sa le dau alta forma pentru vacanta de iarna, mai exact m-am uitat de oferte sejururi Free Spirit pentru perioada calendaristica de sarbatori. 

Apoi, gandul mi-a accesat google-ul (prin control mental) cu oferte turistice in tari exotice fiindca-mi place ideea ca atunci cand prietenii mei vor ciocni cupele de sampanie la -15 grade, eu sa fiu undeva, departe, stand cu burtica la soare si mancand inghetata. Asa Craciun mai spun si eu. Ma pot lauda dupa aceea ca am avut parte de un Craciun mai...deosebit. 
Nu ma pot plange de idei de vacanta, mai ramane doar sa le pun in practica iar mai exact, aici e vorba de timp fiindca as pleca si maine dar Craciunul e departe si va mai trebui sa astept iar in plus de asta, atunci e o perioada de reduceri pentru cei care doresc sa-si faca vacanta de iarna in alte tari. 

De reduceri m-am uitat si eu dar am gasit numai oferte luna de miere cu reducere, pentru tinerii insuratei care tocmai si-au unit destinele, ca acestia sa se bucure de o vacanta frumoasa. Ma gandesc, daca vreau mai repede in vacanta, inainte de Craciun, ar trebui sa ma marit? Grea decizie... Oricum, oferta este pentru voi. Grabiti-va la insuratoare pentru a va bucura de oferta.

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart