NOTD- Bird nails/ Manichiura cu pasari si tutorial manichiura copac

Imi reiau oarecum activitatea.
Va las cu pozele!

Va puuup!


XOxo, C.L.M.

Asigurarile auto/ RCA

Sper sa nu ma injurati, am trecut de la manichiura la asigurari, da, si asta pentru ca mi s-a parut important sa discutam putin despre acest lucru, ce este cu asigurarile? Cine le face? De ce sa le faci? Cum se pot face? Toate acestea sunt intrebari pe care mi le-am pus si eu la un moment dat, dar am gasit si raspunsuri pe un site pe care veti putea gasi totul despre Asigurarile RCA, Preturile RCA si chiar informatii despre un RCA ieftin.

Bun, bun, probabil va intrebati ce inseamna aceste " Asigurari RCA", ei bine, acestea reprezinta Asigurarea de raspundere civila auto, mai exact este vorba despre asigurarea prin care persoanele prejudiciate in urma unui accident auto, produs de catre conducatorul auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite. Destul de interesant pentru mine care nu sunt soferita si sunt sigura ca si pentru voi mai ales daca sunteti soferi.


Oricum ce va pot spune eu este ca atunci cand imi voi lua masina sigur imi voi face asigurare mai ales ca acum iti poti face aceasta asigurare online, mai bine zis o poti comanda online, destul de practic, nu? Adica din punctul meu de vedere ai cateva avantaje, economisesti timp si esti mult mai bine informat pentru ca sunt site-uri specializate care se ocupa de chestiile astea si in plus aceste site-uri ofera si posibilitatea livrarilor oriunde in tara. In caz ca sunteti curiosi am gasit unul din site-urile despre care va vorbeam mai sus: http://www.1-rca.ro.

Mno, sper sa va fie cu folos si sa va ocupati de masinutele voastre asa cum trebuie, caci merita, hi hi!

Va pup.