Oja de la Cupio

Buna fetele mele! Nu cred ca v-am spus, dar de cand mi-am cumparat vopselele acrilice pentru unghiute colectia mea de oje s-a cam micsorat pentru ca am inceput sa nu-mi mai arunc ochii prin magazine stiind ca am cu ce sa pictez si zau ca treaba asta ma cam intristeaza. 

Nu stiu cum sa zic, ma simteam eu bine asa cand stiam ca am ditamai cutia cu oje in dulap, tot timpul cand veneau fete pe la mine sa le fac unghiutele asistam la reactii gen: "Wow, cate oje ai!", "Omg, cati bani ai dat oare pe atatea oje?", "Aoleu, dar tu chiar esti pasionata de unghii!" etc. etc., insa acum de cand cu acrilicele, colectia mea a ajuns la 30-35 de lacuri de unghii asa ca m-am gandit serios sa trec la shopping-uiala. 

De obicei nu obisnuiesc sa fac cumparaturi online, insa acum ca am trecut oarecum de la stadiul de cumparator la vanzator, am capatat mai mare incredere in ceea ce priveste site-urile cu fel si fel de produse expuse la vanzare. 

Probabil cele care stiu ca mai detin un blog au vazut ca intentionez sa practic meseria de make-up artist (cat  si daca se poate) si ca m-am oprit asupra cosmeticelor Cupio, asa ca... si in cazul unghiutelor am facut o oprire la Cupio si bineinteles ca nu am putut sa nu sesisez reducerile pe care le fac la o gramada de oje care mai de care mai frumoase.

Iar pentru ca se stie ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, va arat cateva ojele care imi fac cu ochiul:
Ador culoarea, roz pal (zic eu) si eram atat de obsedata de aceasta culoare incat ambele bloguri le aveam fix asa pana cand am primit prea multe reclamatii ca sunt prea roz, hihi, revenind la oja, nuanta mi se pare perfecta pentru primavara mai ales pentru cele care prefera unghiute nu foarte stridente.