Wishlist ceasuri

Hello fetelor! Am facut pana acum wishlist-uri pentru haine, pentru incaltaminte, pentru genti si pentru bijuterici, insa nu-mi amintesc sa fii facut un wishlist pentru ceasuri. Mmm, surprinzator chiar si pentru mine fiindca imi plac ceasurile foarte mult, ba chiar am vreo cateva, bine, nu sunt ele de la nu stiu ce firma, insa sunt frumoase. Imi plac lucrurile frumoase, si consider ca nu orice produs cu un nume cunoscut este neaparat si frumos. Nu credeti?

So, am gasit un site dedicat ceasurilor si am dat si peste cateva "bucati" de ceasuri sport care is super faine si pe care vreau sa vi le arat si voua.
Hihi, cel roz e adorabil, nu? Iar cel negru si cel alb, desi sunt incluse in categoria sport, mie mi se pare destul de elegante, adica, pot fi purtate cu usurinta la tinute casual si nu numai, la o tinuta eleganta cred ca vor da o tenta de relaxare. Mereu am impresia ca outfiturile elegante te fac asa pompos, scortos, nu stiu cum sa explic, I mean, trebuie sa depui ceva efort ca sa te pastrezi atat de perfect, de la pozitia corpului pana la cele mai mici detalii, so, ceasurile astea dupa cum spuneam mie imi inspira relaaaax, dar si eleganta.