Experienta mea cu gelul pe unghia naturala

Hello fetelor! Intentionez de ceva timp sa va povestesc despre experienta mea cu unghiile false, insa am fost prinsa cu multe chestii si n-am avut cum sa fac asta... Oricum, am pregatit si poze si de toate pentru voi.

Asadar, dupa cum probabil multe dintre voi nici nu stiati eu am facut acum 4 ani un curs pentru manichiura si am lucrat ca manichiurista cateva luni la un salon unde am avut ocazia sa fac nu doar manichiura clasica, dar am pus si unghiute false. Ca orice manichiurista care se respecta stiu ca atunci cand iti pui unghii cu gel (constructie, tipsuri) ai nevoie de cateva produse care sa te ajute, primer, cleaner, buffer, clesti, sabloane, etc., in principal produse care sa ajute la degresarea unghiei pentru a face gelul sa stea cat mai mult pe unghie + multe alte produse dupa cum ziceam care sa protejeze unghia si bineinteles un gel bun, de calitate.

So, ce credeti ca am facut? Ei bine, pentru ca nu am avut tot kit-ul pentru manichiura cu gel, am decis sa testez pe unghiile mele sa vad ce se intampla atunci cand folosesc in loc de alte produse, acetona pentru degresare si o pila de cartoon in loc de buffer si spre surprinderea mea pot spune ca gelul pe unghia naturala m-a tinut cam o luna si ceva pana m-am plictisit si l-am dat jos.
Deeeci, asa au aratat la incepuuut. Din punctul meu de vedere le-am facut cam groase, trebuia sa lucrez mai mult la finisat dar mi-am pierdut rabdarea. O unghie mi se pare ca a prins putin aer dar am acoperit cu lac incolor si a fost ok, nu mi-a crapat gelul, nu mi s-a desfacut, nu nimic.