Guest post- Delta Dunarii, unul din cele mai frumoase locuri din Romania

Esti in cautare de noi aventuri si vrei sa descoperi cea mai salbatica regiune din Romania? Inseamna ca o tabara Delta Dunarii este exact ceea ce ai nevoie sau una din croaziere Delta Dunarii la una mirobolantele pensiuni Delta Dunarii.

Delta Dunarii este situata in partea de Est a Romaniei, este un loc unic si se afla la doar cateva sute de kilometrii de casa ta, gazduieste peste 1830 de specii de copaci si plante, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibiei, peste 2440 de specii de insecte, 320 de specii de pasari, 44 specii de mamifere si 133 de specii de pesti, asadar cu siguranta ai ce sa vezi.

De asemenea Delta Dunarii este locul cu cea mai bogata fauna ornitologica din lume si in care se gasesc specii de pasari foarte rare pe cale de disparitie ca de exemplu: pelicanii dalmatieni, gastele cu pieptul rosu, egreta alba si multe altele.

Reprezinta una din cele mai mari si compacte zone de stuf din lume, este cel mai nou pamant din Europa si este chiar a doua delta ca marime din Europa, ocupand locul 23 din lume, tocmai de aceea zeci de mii de turisti vin anual din toate colturile lumii pentru a vizita Delta Dunarii. 

Tu ai vizitat pana acum Delta Dunarii? Sau dupa cum spuneam la inceput, esti in cautare de ceva nou si te-ar tenta sa vizitezi Delta? Oricum ar fi, sa stii ca merita, este una din cele mai frumoase zone din Romania, o zona care nu a fost inca atinsa de om.

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart