Zoidberg nails

Hello fetele! Intentionam sa va arat unghiutele astea de ceva vreme, dar cum am fost prinsa cu alte postari aproape ca uitasem de ele. Un amic mi-a spus pe Facebook ca vrea sa fac un model de unghiute cu Zoidberg ca si cadou de ziua lui, el este la Timi, dar totusi pentru ca mi-a fost candva drag si pentru ca sunt o draguta (mi-a placut provocarea, hihi) m-am pus pe treaba. M-am inspirat dintr-o poza de pe 9GAG, deci ideea nu imi apartine in totalitate. Sper sa va placa.
Probabil nu stiti cine este Zoidberg, va spun sincer ca nici eu n-am stiut, dar am dat fuguta pe Goagal si am aflat: Zoidberg este un personal din desene animate, gasiti mai multe chestii pe youtube foarte amuzante cu acesta, hehe.


Aaaa si va rog sa-mi scuzati cuticulele, nu mai stiu daca v-am spus insa am decis sa nu le mai tai si daca nu sunt hidratate se vad oribil, se observa in poze, nu??? Deci cum spuneam, me scuzati dragele mele, dar deh...

Pe curand, sa aveti o seara faina.

8 comments:

  1. Super ideea, sunt chiar foarte haioase unghiutele ;))

    ReplyDelete
  2. ce frumos ti-au iesit "childish" cum imi plac mie :P

    ReplyDelete
  3. :)))) ei, inseamna ca postarea mea e utila :d

    ReplyDelete
  4. Ce funny sunt!:)):X
    "Me likes it" :D
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Când am citit titlul am rămas... ' ce mai e şi Zoidberg ăsta? ' dar după am citit şi explicaţia. Deja mă gândeam că-s singura care nu a auzit de el.Mi-a mai venit inima la loc.

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart