DIY: Heart shorts (Cum sa-ti faci o pereche de blugi cu inimioare in 6 pasi?)

Buna feteleee frumoasele!!! Vreau sa va spun ca desi sunt racita incerc sa ma destind, ieri am stat toata ziua in pat si am lenevit, dar pe seara am iesit putin la aer, insa azi am fost cu mami prin oras si cand m-am intors acasa aveam pofta de "stricat ceva" asa ca m-am infipt intr-o pereche de blugi pe care i-am cumparat de la un second special ca sa-i fac scurti. 

Asadar C.L.M.-ica a cautat inspiratie pe youtube si a dat de un videoclip al unei tipe in care arata cum sa transformi o pereche de blugi simpli si mai vechi intr-o pereche de blugi faini si "feshaaaan". Tipa din videoclip a folosit alte chestii ca sa faca blugii insa eu am simplificat putin treaba in sensul ca n-am folosit atatea chestii ca si ea, ci doar o bucata de hartie, un buretel de make up, foarfeca si vopsea acrilica (asa consum eu vopseauaaaa, hihi). Rezultatul il veti vedea in cele ce urmeaza:
Deeeci, asa arata pe mine, poate o sa va arat poze cu outfit, ceva cand o sa-i port prin orasel, dar pana atunci va trebui sa va multumiti doar cu atatica, hehe, si cu tutorialuuuuul.
Pasii nu cred ca mai este cazul sa ii explic, consider ca tutorialul isi face treaba destul de bine.
Sper ca va este util si daca incercati acasa, tare mandra as fii daca mi-ati arata ce va ieseeee, sooo... spor la pictat.

Pe curand.

11 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart