Zile si Nopti, o revista pentru toti!

Olaaa chicas!!!! Hahaha! Azi am dat-o in spaniola. Cred ca mi se trage de la telenovele, hi hi. Mno, trecand la subiect, vreau sa va povestesc despre o revista online care mi-a captat atentia, Zile si Nopti se numeste, si este o revista de timp liber ca sa zic asa, foarte important, gratuita, pentru oamenii din mediul urban, oameni care vor sa iasa cu prietenii, cu colegii, cu catelul, cu purcelul in timpul liber, oameni care vor sa fie la curent cu ceea ce se intampla prin oras si de ce nu, chiar si prin tara, bineinteles in ceea ce priveste concertele si petrecerile, adica mai pe scurt e buna pentru oamenii care se implica activ in viata culturala.

Aceasta revista, pe langa chestii culturala, isi tine la curent cititorii cu tot ce este mai interesant si mai nou, si aici fac referire chiar la tot, incepand cu magazine de haine sau cu magazine de produse cosmetice, pana la evenimente, cluburi, turism, diferite categorii de shopping, etc. etc.

Grafica revistei este una foarte misto, cel putin mie una imi place foarte mult pentru ca informatiile sunt bine structurate si sunt foarte usor de gasit. Eu una prefer tipul asta de reviste, in locul revistelor de la coltul strazii pentru ca mi se par mai comode, si ca sa fiu sincera, ma incanta si mai mult faptul ca organizeaza concursuri unde poti castiga o gramada de invitatii gratis la filmele favorite sau casti, sau carti, sau vouchere, chestii pe care nu le castigi in mod normal la o revista din comert.

Mno, am zis sa va dau si voua de stire, sa va "pierdeti" timpul cu ceva util, hi hi. See ya!

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
xoxo, Dope Girl

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart