Shopping pentru bebe

Hello girls! Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu una iubesc internetul, si stiu ca o sa sune ciudat, insa pe internet mereu gasesti pe langa chestii neinteresante sau nebunesti, si chestii foarte utile, ca de exemplu, un site cu produse pentru copilasi. Oh da, sa nu vi se para ciudat ca vorbesc despre asta sau ca am cautat asa ceva, nu va speriati, nu este pentru mine ci pentru o prietena. O prietena, de fapt una din cele mai bune despre care am aflat de curand ca va fi mamica peste o luna, doua si care mi-a cerut ajutorul stiind ca eu sunt "internauta" sa ne uitam si sa cautam un trusou de botez pentru fete si o saltea patut pentru bebe.

Si uite asa, am inceput noi sa cautam patuturi pentru bebe ieftine si am dat de un site, www.Erfi.ro si ne-a placut tare mult ce am gasit acolo. Multe, multe produse pentru bebei, printre care si chestii pentru camera lor, jucarii, librarie si papetarie.

Mie mi-a placut foarte mult patutul asta cu Hello Kitty, consider ca i se potriveste, mai ales ca stiu ca o sa fie fetita. Inca nu s-au hotarat la un nume, dar astept cu nerabadare sa o cunosc pe mititica, hi hi. Prietena mea ar fi optat pentru ceva mai simplu din lemn, dar poate o induiosez sa il cumpere pe acesta, mwahahaha. Nu stiu, e ceva magic atunci cand faci cumparaturi pentru un nou-nascut. Nu stiu cum sa va explic, una e cand cumperi ceva pentru tine, si alta e cand cumperi pentru cineva care abia acum isi incepe calatoria prin viata.

Si daca tot am deschis subiectul, o sa profit de ocazie si o sa o felicit prin intermediul acestei postari! Sper ca sarcina sa decurga cum trebuie, desi daca pana acum a mers bine, nu cred ca are ce sa mearga rau... Mno, cam atat pentru azi. Pe cuuuuurand!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart