Manichiura de toamna / Autumn lovely nails

Hello there! Azi am decis sa va arat o manichiura de toamna pe care am purtat-o pe unghiute vreo 2, 3 saptamani. Mi-a placut tare mult. Este foarte usor de realizat si am primit o gramada de complimente pentru ea. Deocamdata ma aflu in pana de idei si nu mai stiu ce sa-mi pictez pe unghiute, dar am mai pregatit doua modele pentru voi. Ow si de asemenea am cumparat si niste abtibilde pe baza de apa cu tematica de Craciun pe care le voi folosi in curand, probabil sa fac un tutorial pentru ele caci n-am mai facut unul de ceva timp, hehe.
So, ce aveti nevoie pentru acest model sunt 3 culori diferite, preferabil tomnatice, sau depinde, modelul poate fi adaptat si pentru iarna. Alegeti in loc de cele 3 culori tomnatice, alte 3 culori de iarna, precum un albastru, argintiu, puteti pastra rosul, apoi vopsea acrilica neagra sau eventual oja pentru nail art cu pensula subtire, si cateva strasuri. Eu am ales sa folosesc putine chestii de lipit pe unghiute pentru ca nu am avut lipici si am zis sa nu pice, dar voi puteti sa folositi cate vreeeeeti, o sa faca modelul si mai interesant. 

Mno, si dupa ce aveti instrumentele puteti sa va apucati de pictat. De tutorial nu cred ca este nevoie avand in vedere ca modelul este destul de simplu, insa aveti nevoie de putina rabdare, hehe. Spor la pictat si ne vedem in curand cu prima manichiura de iarna, sper sa va placa! 

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
xoxo, Dope Girl

2 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart