Swatch and review - GUYLOND P A R I S

Buna fetelor! Am primit de la Mos Craciun cateva cadouri mai devreme, printre care si o paleta de makeup, hihi, seful meu chiar ma cunoaste, asa ca dupa ce am postat pe Facebook o poza cu ale mele cadouri, donsoara Anyta mi-a zis sa fac review si swatch paletutei, deci, sa trecem la treaba!

Poze cu paleta nu am facut in intregime, dar o puteti vedea aici, GUYLOND PARIS Pallete, insa am facut poze pe indelete ca sa zic asa cu continutul acesteia.
Asadar dupa cum se vede, paleta contine 20 de nuante si 4 blush-uri (cred, sa nu vorbesc prostii), in prima poza avem nuantele, le-am numerotat ca sa puteti vedea care cum sunt swatch-urile. Mentionez ca pozele sunt facute cu telefonul si nici lumina nu a fost prea buna, daca observati diferente de nuante sa nu va speriati, hihi.
Dupa parerea mea se prezinta destul de bine avand in vedere ca nu vorbim despre culori tari, mie mi se par mai mult pastelate, avem nuante mate precum 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 12, 13, 14, 15 si 19, dintre care cele deschise nu sunt foarte pigmentate. Am fost tare surprinsa sa vad ca restul nuantelor au o textura asa mai soft si sunt pigmentate dupa cum se poate observa si in pozele 6, 10, 14, s.a.m.d. Mi-a placut in mod special 20, nu se observa foarte tare in poze, insa in realitate este o nuanta de maro superba combinata cu particule aurii, aaa si 6 este o nuanta faina, faina.

Nu ma pricep foarte bine la review-uri asa ca sa va rog sa fiti blande. Also, am incercat sa realizez un machiaj si am observat ca atunci cand folosesc pensula culoarea se intinde si evident isi pierde din intensitate, in schimb cand am folosit degetul am obtinut efectul dorit, cam ciudat, hmmm, probabil de aia avea pensule cu buretei. V-as fi aratat poze, dar nu am fost multumita de rezultat, poate alta data... Poate ar trebui sa folosesc un primer...
Aici am facut poza separat la blush-uri (sa ma corectati daca gresesc, eu asta cred ca sunt, hih) si nuantele reale sunt cele din poza cu swatch-ul, v-am povestit mai sus despre lumina, deci poza cu paleta nu reda intcmai intensitatea culorilor. Si acestea au o textura soft si imi plac tare mult, favoritul meu este numarul 1, pe restul nu le-am incercat

Mno si cam atat. Per total mi se pare ok, nu stiu daca as cumpara-o, voi ce-ati face? O sa mai atentez oricum pe viitor la ea cand o sa fiu in toane bune pentru makeup ca sa o vedeti si in actiune, hihi, pana atunci sa aveti o duminica linistita. 

App, daca aveti sugestii pentru mine despre cum mi-as putea imbunatatii review-urile as fi tare incantata sa le primesc. Senchiuuuu.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

2 comments:

  1. Buna!Am si eu o paleta Guylond,dar nu stiu ce sa zic...parca as prefera altele cu nuante mai putine,dar mai intense si fara glossuri(a mea are si glossuri)...i-am facut un review aici:http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/ dar din pacate nu prea se gasesc informatii despre produsele lor

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D da, nu sunt foarte intense, dar sunt ok :)

      Delete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart