Lace your nails (tutorial)/ Tutorial manichiura dantela

Buna fetelor! Am revenit cu o manichiura simpla si finuta pentru voi. Am "studiat" o gramada de tutoriale pana sa aleg un model cu danteluta care sa se potriveasca unghiutelor mele si care sa-mi placa bineinteles, pana la urma nu am gasit ceva care sa ma satisfaca asa ca am combinat 2 modele in unul si mi-a iesit aceasta manichiura.
De asemenea am decis sa fac si un mini tutorial pentru voi in semn de multumire fiindca nu m-ati lasat sa inchid blogul. M-au speriat regretele asa ca mi-am mai revenit si am decis ca daca se intampla sa imi mai lipseasca inspiratia totusi sa las lucrurile asa pentru ca in timp totul se rezolva. Dar gata cu trancaneala, sa vedem tutorialul:
Initial am facut altul, fundalul era o perdeluta alba, dar am considerat ca arata mai profesional asa, hi hi. Mi-as fi dorit sa incep dungile la model un pic mai sus, insa eram dupa somn si mi-a fugit mana, dar nu e problema fiindca oricum modelul poate fi facut pe orice fel de unghii, lungi sau scurte, deci n-are importanta arata foarte bine oricum. Sa va arat ce instrumente am folosit.
Ador nuanta aceasta, e un fel de nude care in functie de lumina se face roz, cred ca se observa in poze, hihi, in rest nimic neobisnuit, pensulica, vopsea acrilica neagra, instrumentul de facut puncte si lac incolor. Sper ca v-a placut si va mai astept pe la mineeeee!!! Don't forget to lace up your nails!

Nu uitati, daca decideti sa va faceti aceasta manichiura va astept cu poze pe pagina mea de facebook (DBB Facebook), vreau sa arat lumii intregi cat de talentate sunteti. De asemenea va invit sa va abonati la blogul meu pentru a fi la curent cu noutatile. Be DOPE, be YOU!

13 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart