Fruit up your nails/ Manichiura cu fructe

Hello girls! Azi va arat manichiura cu care am decis sa ma inscriu la un concurs, tin sa va spun ca am cautat 2 zile modele de inspiratie, si in final atentia mi s-a oprit asupra unor picturi pe unghii in acuarela, bineinteles ca am incercat sa reproduc cat de cat modelele, dar n-am avut prea mare succes, nu pot sa zic ca nu sunt frumoase unghiutele mele, dar in comparatie un modelul de inspiratie, ehhh...

Deci... dupa cum puteti observa mai sus se afla "capodopera" mea, in pozele ce urmeaza am facut si un close-up modelelor, parca nu mai sunt asa cute de aproape, hi hi. Mno, per ansamblu sunt frumusele, sa speram ca ii vor fura ochii si organizatoarei concursului. 
Acuuum, dupa ce v-am "orbit" cu unghiile mele superbe, vreau sa va arat si inspiratia, sa-mi spuneti daca seamana sau nu, mwahahaha.
Seamana, dar nu rasare, se vede ca mai am mult, dar foarte mult de lucru pana sa ajung o profesionista adevarata... Diferenta e ca de la cer la pamant, dar... deh... 

Asadar daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu pentru a fi la curent cu noutatile. Be DOPE, be YOU!

5 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart