Spring Make-up- Colaborare


Provocarile Rominei in ceea ce priveste machiajul mi-au redeschis placerea de a incerca fel si fel de look-uri (asa cum stiu eu) chiar daca momentan nu detin produsele necesare. Asadar va avertizez, nu sunt specialista si nici nu am pensule de machiaj, folosesc ceea ce am si cum stiu, asta pana cand imi or sa-mi soseasca pensulicile, abia astept, o sa fac o postare sa vi le arat, hi hi, si daca o sa am inspiratie si timp o sa mai incerc si alte machiaje, de ce nu? Deeeeci sa vedem varianta mea "Spring trends inspiration ":
Ca inspiratie am folosit un videoclip al frumoasei Michelle Phan, probabil ca o stiu multe dintre voi, iar ca produse am folosit paleta Sleek Acid si 2 creionase Ada.
So, pentru pleoapa dupa cum se vede si in poza, am apelat la rozul acela frumos, apoi am folosit prietenul meu cel mai bun, eyeliner-ul de la Isabelle Dupont, iar in partea de jos a ochiului am folosit creion verde de la Ada si am incercat sa luminez interiorul ochilui (parca asa ii zice) cu alb. V-as arata poze si cu zoom, dar nu-mi place cum ies, nu stiu sa fac, daca ar cineva niste pont-uri pentru mine, as fii foarte fericita. 
Va invit sa vedeti ca vor pregati si celalalte fete: 
  1. Romina- http://sparkleandlove.wordpress.com
  2. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro 
Eu am postat mai devreme pentru ca n-am avut rabdare pana pe 29, sunt curioasa sa va aflu parerile ca sa stiu daca mai are rost sa particip si la celalalte sau nu, hehe.
Pe curand.

20 comments:

  1. Ti-a iesit foarte, foarte frumos!
    Pupici

    ReplyDelete
  2. culoarea ierbii...imi place dragutica !

    ReplyDelete
  3. iti spun si aici :))
    imi place la nebunie!
    <3

    ReplyDelete
  4. Foarta dragut si colorat machiajul ;) numai bun de primavara

    ReplyDelete
  5. cu parul strans te face o copilita :) Frumos machiajul, poate s-o simti iarna sa plece definitiv pana la sfarsitul anului :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D mi s-a mai spus :D sa speram ca se simte :D

      Delete
  6. Sigur trebuie sa continui! :) Am clar o pasiune pentru culorile vii si e valabil si pentru machiaj, asa ca imi place cel facut de tine! :)
    Zi cu soare sa ai!

    ReplyDelete
  7. E dragut machiajul iar tu esti o frumoasa :*

    ReplyDelete
  8. I love your makeup! I have Sleek Acid Palette too and its my favorite :)

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart