Wishlist- Ceasuri

Hola chicassss! Azi intentionam sa va arat noile mele unghiute cu gel, dar am avut treaba si n-am apucat sa le fotografiez asa cum se cuvine, deci o sa o las pe alta data, si mai am si un tag de facut, dar la fel, ramane pe alta data, in schimb o sa fac un nou wishlist, dar acum o sa fie cu ceasuri pentru ca pana acum am facut la haine, incaltaminte, coliere, insa la ceasuri ba! Si numai bine ca si am gasit unele extraordinare in adevaratul sens al cuvantului.

Acum, probabil ca va intrebati unde am gasit aceste ceasuri. Ei bine pe un site interesant, Secundar.ro, care se pare ca nu are doar ceasuri de dama, dar si multe alte accesorii precum cercei cu swarovski, ceasuri barbatesti, parfumele, bijuterii clasice, bijuterii de la diverse firme cunoscute, dar si bijuterii din argint.

Recunosc ca am dat de el cautand bijuterici de argint, insa ceasurile de mana parca mi-au atras mai mult atentia. Asadar, dupa cum puteti observa imi plac in mod deosebit cele cu pietre, ca sunt semipretioase sau pretioase nu are importanta, imi plac, pur si simplu mi se par mai sofisticate, mai deosebite asa, mai ales in combinatie cu auriul.. Imi plac ceasurile cu aspectul acela luxos, scump, de fapt cred ca asa imi plac toate bijuteriile, sa para scumpe chiar daca nu sunt, hehe. Si ca tot sunt la accesorii ce ziceti daca data viitoare va prezint mini colectia mea de coliere statement? Asta asa pentru ca am reusit sa-mi achizitionez cate ceva din wishlisturile precedente.

Dar revenind la ceasuri, preferatul meu este cel din dreapta-sus, al vostru care e?

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

2 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart