Guest post- Calatoreste cu Aerotravel!

Daca iti place sa calatoresti, welcome to my world! Si daca iti place sa calatoresti cu bani putini, welcome to Aerotravel Lufthansa City Center. Cine este Aerotravel Lufthansa? Si de ce sa calatoresti cu noi? Ei bine, Aerotravel Lufthansa City Center preia si administreaza intregul proces de planificare al calatoriei tale, se situateaza intre primele trei agentii de turism din tara. Clientii Aerotravel se pot bucura pe deplin de calatorie pentru ca Aerotravel nu ofera doar calitate, servicii personalizate, profesionalism, inovatie si abordare strategica, dar garanteaza o maxima implicare din partea echipei de servicii clienti.

Aerotravel Lufthansa City Center, ofera pe langa posibilitatea de a cumpara bilete in toata lumea (bilete de avion Florenta sau tot in strainatate, bilete de avion Viena, iar in tara bilete Timisoara, sunt doar cateva exemple) si o varietate de city break-uri, vacante speciale, circuite, sejururi, experiente Drive & Discover si de asemenea acopera si o gama extinsa de produse turistice pentru persoanele fizice.

Aerotravel este activa pe piata romaneasca din anul 1998, iar din anul 2000 face parte din reteaua internationala de agentii de turism Lufthansa City Center, avand o echipa de planificare a evenimentelor deosebita ce se ocupa de toate detaliile necesare unei calatorii: transfer, deplasare, cazare, decorare, echipamente, materiale personalizate si multe alte elemente care sunt necesare.

Asadar, Aerotravel Lufthansa City Center, este cea mai buna alegere atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Calatoreste frumos si sigur!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart