Vacanta in afara tarii sau vacanta in tara? Voi ce preferati?

Vacanta in afara tarii sau vacanta in tara? Voi ce preferati?

Nu sunt aici sa influentez deciziile cuiva ci doar o sa va spun ca inainte de a va grabi sa luati decizia de a parasi tara pentru alte tari, de parca acolo ar avea strazi asfaltate cu aur, va reamintesc ca si Romania are locuri minunate care merita vizitate. 

In afara de litoral si multe unde oamenii se inghesuie sa se duca si de care suntem atat de plictisiti cu totii, desi sunt persoane care au fost de zeci de ori la mare si persoane care n-au vazut marea in viata lor, spun ca pe mine nu ma atrage chiar asa de mult aceasta... mare. Muntele e frumos...in perioada de iarna.  Eu prefer sa fiu in inima Deltei.

Am cautat oferte de preturi excursii in Delta Dunarii si am gasit mai mult decat m-am asteptat. Unele pensiuni  din Delta Dunarii ofera cazare la conditii de 4 stele cu doar 20 de Euro, vezi oferta si tu. 20 Euro nu mi se pare deloc scump, avand in vedere ca intr-un hotel din Bucuresti platesti aproximativ 30 de Euro pentru o noapte la hotel dar da, esti la capitala.
In timp ce lumea alearga spre mare si munte, eu vara asta mi-am pus in cap sa-mi petrec cateva zile in natura, in Delta. Ce spuneti? Mi se mai alatura cineva? Sau poate ar fi bine sa va intreb daca ati fost in Delta? Daca da, ati mai repeta experienta? Haidi, sa aveti o zi faina.


sursafoto: www.google.ro

1 comment:

  1. Nu am fost in Delta niciodata.La mine nu conteaza unde ma duc in vacanta, poate sa fie in tara sau in strainatate, conteaza sa ma odihnesc si sa fiu alaturi de familie si prieteni!

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart