Tratamente hranitoare pentru maini si unghii in sezonul rece

Hellauu! Sper ca n-ati uitat de mine, stiu ca va eram datoare cu un articol despre forma unghiilor si caracteristicile lor, insa am venit cu ceva mai bun si anume cu tratamente hranitoare in sezonul rece pentru unghiutele voastre.

Asadar, ca sa treaca cu bine peste anotimpul rece, mainile noastre trebuie rasfatate si ele cu tratamente naturiste, creme hranitoare, masaje fine si delicare. Pentru a crea mereu o manichiura impecabila, aveti nevoie si de maini impecabile urmati sfaturile mele pentru ingrijirea corecta a unghiilor si a mainilor voastre pe timp de iarna. 

- Tratament cu miere si ulei de masline. Se face un amestec dintr-o lingurita de miere si una de ulei de masline si se aplica in strat gros si uniform pe palme si pe maini, apoi se pun manusi de bumbac calduroase. CA sa stiti caldura degeajata va spori actiunea ingredientelor folosite, astfel pielea va fi hidratata si extrem de catifelata.

- Tratament cu lapte si rozmarin. Aveti nevoie de o cana cu lapte la temperatura suportata de pielea voastra si 2 picaturi de rozmarin, este un tratament foarte bun pentru intarirea unghiilor (pe langa tratamentul cu ulei de ricin). 

- Tratament cu ulei de masline, galbenus de ou si miere. In cazul in care aveti unghii fragile, incercati un tratament natural in care sa combinati uleiul de masline caldut, un galbenus de ou si o lingura de miere. Aveti nevoie si de un bol pentru ca o sa va tineti unghiile acolo 10 minute in acest amestec, apoi se clatesc cu apa si se sterg cu suc de lamanie. Acest tratament are rolul de a reda stralucirea naturala a unghiilor si chiar un plus de rezistenta.

Also cand va spalati pe maini, tineti cont ca pe sub unghii se strang o multime de bacterii (mai ales daca sunt lungi), asa ca va recomand sa vi le curatati cu o periuta speciala cu perii rigizi. Cuticulele, nu trebuie nici ele neglijate pentru ca au rolul de a proteja baza unghiei de bacterii si infectii, stiu ca este incomoda netaierea lor, insa daca nu faceti asta va recomand ca saptamanal sa va puneti intr-un bol cu apa calda, sare de lamaine si sa tineti mainile acolo timp de 2 minute, apoi masati-le cu particule de sare. In timp va garantez ca o sa observati rezultate. 

So, cam atat cu tratamentele pentru azi, zilele astea va pregatesc un swatch/review la o oja de care m-am indragostit recent. Ea este noua mea iubire, hi hi. Hope you like it!
Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

10 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart