In love with TeX

Buna fetele mele frumoase si dulci! Sper ca n-ati uitat de mine. Am revenit cu o postare pentru concursul organizat de superba Koko in colaborare cu cei de la Carrefour si dupa cum va puteti da seama este vorba de outfit-uri, mai exact pentru a participa trebuia sa alegem produse din colectia de toamna TeX si sa cream noi tinute cu ele, hi hi, iar cum eu ador sa fac asta, am zis sa-mi incerc norocul. 


Asadar, pentru primul outfit am decis ca acea super camasuta alb cu negru sa fie vedeta si am completat cu o pereche de jeansi si balerini negri, un sacoas cu imprimeu de leopard (nu se vede foarte bine in poza pentru ca este micsorata) in degrade, o geanta nude si accesorii negre cu accente aurii. Pentru machiaj am uitat sa adaug o poza cu smokey eyes pentru ca buzele vor fi nude sau roz, scoatem in evidenta ochii, da?

Outfitul numero dos este casual-sport, cam asa ceva port cand sunt pe fuga, ador combinatiile astea mai simple, negru, alb, gri, niciodata nu dau gres, mwahahaha, uneori mai adaug si un stropic de culoare. Despre make-up ce sa va zic, eu optez de obicei pentru un look natural, acum nu este obligatoriu, cine se simte in stare poate apela la rujul rosu cu incredere. Siiii cam atatica, sper ca v-au placut alegerile mele. Seara faina sa aveti si sa-mi tineti pumnii! Kissez!

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu pentru a fi la curent cu noutatile. Be DOPE, be YOU!

5 comments:

  1. dragute tinute. Mie chiar imi plac unele produse TEX, si mai ales ca au preturi foarte accesibile, iar tricourile din bumbac imi plac cel mai mult:D

    http://rosemerta.blogspot.com

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart