DIY: "Meow" necklace/ Cum sa-ti faci un colier in 10 pasi?

Buna seara fetelor! Pentru ca am promis sa fac mai multe articole gen "diy" (do it yourself) am decis sa fac un tutorial pentru voi in care sa va invat cum sa va faceti un colier cu "Meow". Aveti nevoie doar de cateva lucrursoare, nu necesita mult efort, iar rezultatul este unul foarte cute, zic euuuuuu.
Asadaaaaar, revenind la ceea ce aveti nevoie, va fac o mica listutaaaa: sarma modelabila, lant, o oja colorata si patent. Dupa cum puteti sa observati in fotografii, primul pas este sa faceti un mic "nod/ochi" la sarma pentru ca aceasta sa nu agate de hainute si pentru a avea cum sa prindem lanticuuul. In urmatorii pasi, puteti observa cum modelam sarma, iar incepand cu pasul 6 o sa vedeti ce facem cu ojaaaa. 

Pentru ca eu am considerat ca argintiul arata bine combinat cu rozul am ales o oja rooooz, dar voi puteti alege orice culoare in functie de preferintele voastre, hihi, revenind la pasi: Am pictat pe o parte si pe alta sarma modelata si am lasat-o la uscat vreo 10-20 de minute (daca nu vi se pare uscata o puteti lasa peste noapte, chiar recomand asta).
Dupa ce s-a uscat oja, sarma noastra arata super cute si putem prinde lanticuuuuul. Pentru asta aveti nevoie de doua ineluse ca in imaginea cu numarul 9, le prindeti cu ajutorul pantentului de lant si de pandantivul realizat de voi si gata, aveti un lant facut manual, ieftin si frumos!!! Soooo, ce parere aveti? Sper ca va este util si ca va place, pe data viitoare...

5 comments:

  1. MEOWnico, te aştept cu un premiu pe blogul meu http://blograndeea.blogspot.com/2013/04/un-premiu-pentru-zile-frumoase.html . Aşa că te-ai chinuit tu pentru tutorialul ăsta.


    Pupici

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart