Spring nails/ 1 March nails- Tutorial (Colaborare) / Tutorial manichiura de primavara

Buna fetili! V-am spus in postarea trecuta ca sunt datoare cu unghiile de 1 Martie, asa caaa azi va arat si modelul meu. Am vazut ca multe fete au facut modele foarte frumoase in care au integrat culorile martisorului, ba chiar simbolul martisorului, stiti voi, snurul acela fain pe care il purtam, insa eu m-am gandit sa fac un model care se va potrivii nu doar zile de 1 ci si anotimpului frumos pe care l-am asteptat cu drag, primavara. 
Si pentru ca nu-mi place sa mint, pentru acest model am folosit o poza ca sursa de inspiratie, este vorba despre un model care mi-a atras atentia si pe care nu m-am putut abtine sa nu-l port pe unghiute:
Dragut, nu??? Colorat si vesel, ma caracterizeaza fiindca odata cu sosirea soarelui starea mea de spirit s-a schimbat si nu stiu cum sunteti voi, da' eu imi fac unghiile in functie de stari si de sezon bineinteles, hi hi.
Dar gata cu vorba ca v-am plictisit deeeestul, sa vedem si tutorialul:
Va astept cu pareri si sugestii, iar daca aveti vreo idee pentru un tutorial, sa stiti ca as fi mai mult decat bucuroasa sa o pun in practica pentru voi. Soooooo, pe final va mai arat inca 2, 3, 4, ... , 100 de poze cu unghiutele mele:
Era cat pe aci sa uit, va invit sa vedeti si creatiile fetelor cu care am colaborat:
4. Roxy (Beautylicious) - http://roxy-ch.blogspot.ro
11. Little Beauty Bag - http://littlebeautybagcta.blogspot.ro
12. Raluca (blackeyedstyle) - http://blackeyedstyle.blogspot.ro/
14. Ela's Dreams (Mihaela Claudia) - http://elasdreams.blogspot.ro/
Primavara faina, pe curand!

7 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart