Tutorial- Cupidon nails/ Tutorial manichiura unghii Cupidon

    Buna fetelor! Azi m-am gandit sa fac o manichiura pentru concursul organizat de Miu Miu, insa din cate am vazut nu prea avem voie sa facem publice fotografiile inainte de a ne inscrie, asa ca eu am decis totusi sa vi le arat pentru ca nu ma mai inscriu. Modelul mi se pare prea incarcat si o sa incerc altceva mai finut pentru concursul ei, asta daca am inspiratie si timp bineinteles.


Am facut si un tutorial, iar in cazul asta vreau sa va cer pareri, daca mai fac tutoriale de genu' sa scriu pe fotografii in engleza sau in romana??? Eu totusi cred ca e ok in engleza, adica cine nu stie engleza in zilele noastre, nu??? Pana una alta, va las cu pozele si chiar daca a trecut Ziua Indragostitilor sper sa va fie util, la urma urmei iubirea poate fi celebrata in fiecare zi, hihi. 
Siiii de acum incolo o sa incep sa va arat ce folosesc pentru manichiura mea, asa ca va prezint o oja de la Rapsodi, nr. 342 si fara doar sau poate, culorile mele acrilice de la Lidl: alb, negru si rosu.
Cam atat pentru azi, v-am tucat si sa aveti o zi frumoasa asa ca voi!

8 comments:

  1. Suuper <3 esti indragostia iremediabil :D imi plac foarte mult tutorialele facut de tine..scurte si la obiect, asa mai invatam si noi ceva ;)) te puup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) de unghii sunt indragostita, da! :)))))ma bucur ca-ti plac si ca sunt utileee:D:D:D pupici :*

      Delete
  2. uff ce frumosss<3 imi place foarte mult tot ce faci
    pupici:*
    http://yarina26yarina.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos! iti tebuie mult talent ca sa faci asa ceva, tu clar ai acest talent! felicitari :*

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart