Guest post - Somnul este sanatos cu o saltea buna!

Medicii ne atentioneaza intotdeauna sa avem grija de sanatatea noastra prin alimentatie corecta si sport, numai ca nu vad nici-un anunt si nu vad nici-un spot publicitar care ne spune ceva legat de somn. 
Majoritatea omit somnul cand, de fapt, el sta la baza sanatatii noastre. Somnul este benefic, relaxand corpul, punandu-l in repaus si ne ofera energia necesara pentru a zi. Un corp obosit frecvent este supus imbolnavirii. Primele semne ale oboselii se rasfrang asupra ficatului. Pentru un somn odihnitor avem nevoie de conditii si de opt ore dedicate acestei activitati. Paturile vechi nu sunt eficiente in ceea ce priveste asigurarea normelor de sanatate si confort pentru a oferi un grad ridicat de relaxare organismului. 
Multi dintre noi avem o canapea extensibila si o lenjerie de pat frumoasa care ne incanta ochiul, care reprezinta o alternativa foarte buna pentru a avea un somn linistit si odihnitor insa nimic nu se compara cu asa renumitele saltele Som-Product special realizate pentru a oferi confort si un grad bun de relaxare a corpului pentru un somn eficient. Acestea detin un certificat care dovedeste calitatea acesteia si beneficiile pe care le are de castigat corpul nostru daca se odihneste pe o astfel de saltea. Anumite sondaje arata ca, oamenii au un somn mai odihnitor daca dorm pe saltele certificate din punct de vedere al calitatii. 

De asemenea, un somn odihnitor inseamna o relaxare eficienta a corpului si o activitate mai buna pe timp de ziua cat si nivelul concentrarii mai ridicat la munca pe care o depunem.
Nu te mai lasa pacalit de saltelele vandute pe piata care promit multe si nu-ti ofera nimic, doar dati niste bani degeaba pe ele iar noaptea va rasuciti in pat fiindca nu va simtiti confortabil pe nici-o parte. Scapa de acest lucru cu o saltea de calitate pentru a avea un somn odihnitor.

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart