Guest post- Tu in ce obiecte de uz casnic/ personal investesti cel mai mult?

Hello there! Nu stiu cum sunteti voi dar de cele mai multe ori mie imi place sa fac investitii in obiecte pe care stiu ca le voi folosi mult timp de acum incolo. Si stiti in ce investesc cel mai mult? In obiectele de zi cu zi, obiectele care reprezinta un strict necesar pentru oricine, obiecte precum fiare de calcat, la care bineinteles se adauga si o masa de calcat, sau de ce nu, un aparat de curatat scame, sa nu uitam bineinteles de aspiratore, robotei de bucatarie care sa-mi usureze munca, televizoare, laptoape, s.a.m.d.

Si sa stiti ca un aparat de curatat scame e chiar foaaaarte bine venit. Hmmm, mi se intampla foarte des sa ma lupt cu scamele pe hainele inchise la culoare, mai ales acum ca e toamna si ca in curand o sa vina iarna. Probabil cunoasteti materialul ala pufos din pulovere si din fulare care lasa urme peste toooooot, o daaa, este de-a dreptul teroare pentru mine.

Voi cum va pastrati hainele inchise la culoare fara scame? Am vazut ca ar exista si o varianta homemade cu scoci, dar mi se pare prea mult de munca. Si in ce obiecte de uz casnic investiti cel mai mult? Uz casnic cred ca este prea limitat, uz personal parca suna mai bine, nu?
Ati folosit vreodata un aparat de curatat scame? Daca da, cum va impacati cu el? Owww am uitat sa va spun ca imi plac si aparatele acelea de bucatarie cu ajutorul carora poti prepara sucuri naturale delicioase. Mno, is cam multe intrebari deodata, ramanem la scame si la modalitatile in care scapati de ele, chiar sunt curioasa ce si cum.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart