Haul: Dress from TinaR

Hello there! V-am vorbit acum cateva zile despre wishlist-ul meu in ceea ce priveste cateva rochite si alte haine, sa stiti ca am mai facut cateva liste pe blogul personal, hehe, si in sfarsit azi am reusit sa-mi achizitionez (de fapt azi a ajuns la mine) o rochita de pe site-ul de haine online TinaR. Initial mi-am cladit ochii cu tot felul de rochii lungi elegante, dar pana la urma am ramas tot la rochii subtiri, am zis ca e primavara si se potriveste.

Ea este vinovata, de marime L, este putin cam larga la maneci, dar in rest vine perfect, pretul sa zicem ca a fost ok, in comparatie cu ce preturi sunt la mine in oras. 

Imi place materialul, este destul de moale la atingere si imi place tare mult fermoarul acela auriu de la spate. Imi cer scuze ca nu va pot arata poze cu ea live, dar am cam ramas fara telefon si nu am cu ce sa fac pozele. Probabil cand o s-o port o sa rog pe cineva sa ma ajute, hihi.

O prietena a zis ca nu-i place pentru ca e neagra, insa avand in vedere ca negrul merge la orice, e mai usor de asortat, nu? Aaaa si pentru ca de curand am devenit putin obsedata de polyvore m-am jucat putin cu rochita mea cea noua.

Wishlist- shoes 4 spring

Hola chicas! Inca n-am terminat cu wishlist-urile pentru primavara, deci pentru primavara, da? Pentru ca or sa fie si pentru vara, toamna, si tot asa, incep sa-mi placa, ce sa fac daca este chiar fun sa rascolesti internetul in cautare de noi articole vestimentare, hihi. So wishlist-ul de azi o sa fie despre pantofi! O daaaaaa, o sa va arat ce frumuseti am gasit pe un site.
Asadar, primii is superbi, a doua pereche sunt decupati la varf, nu prea sunt eu pentru sandale si chestii de genu' insa imi place imprimeul extrem de mult, apoi ce roz is mmmmm, combinatiile alea de culori ma caracterizeaza. Urmatoarea pereche cu lanticul sunt pe locul doi dupa favoritii cu print de reviste, ziarre gen. Deci ultimii is super duper faini, deja ii vad la o tinuta alba asa, cu o geanta cu un imprimeu asemanator, mrrr.