Vreau sa cumpar un laptop Lenovo!

Am avut ocazia sa folosesc un laptop Lenovo de mai multe ori si sunt foarte sigura pe mine cand va spun ca mi-a placut foarte mult modul in care se comporta nu numai pe internet, ci si in jocuri. N-oi fi eu o gamerita impatimita, insa, din cand in cand, simt nevoia sa ma relaxez dupa cateva ore de blogging. 

Ce laptop Lenovo am testat? Un IdeaPad Z570 care cu siguranta ar intra printre must have-urile mele din acest sezon. L-as cumpara si utiliza cu placere, pentru ca imi trebuie o configuratie care sa ma ajute si in munca de birou, cat si la relaxare. Iar aceasta configuratie o regasesc in acest laptop de pe Vexio.

Camera web e foarte usor de utilizat in convorbire iar designul carcasei e mai mult decat reusit. Pe mine ma intereseaza o combinatie cat mai echilibrata intre design si dotari. Iar Lenovo ofera acest lucru in fiecare produs. 

Pe mine ma incanta culoarea negru-argintiu a carcasei, procesorul rapid, precum si ecranul de dimensiuni mari. Tare mult as dori sa ma numar printre posesoarele unui asemenea notebook care sa ma ajute sa fiu cat mai rapida in ceea ce priveste postarea de articole sau documentarea despre noile tendinte din manichiura si din moda.

Vreau un laptop Lenovo pentru ca e rapid, aratos si sigur! Si particip cu acest articol la concursul de pe Devicer.ro. [Multumiri lui Blogatu, caci de la el am aflat de concurs].