Bvlgari Rose Essentielle - Short Review

Buna feteloooor. 
In primul rand vroiam sa imi cer scuze ca am neglijat blogul, insa in ultima perioada am fost cam pe fuga, dar nu am uitat de voi siiiii am facut poze la tot ce am purtat pe unghiute. O sa va arat pozele in  postarile urmatoare si o sa ma ocup si de postarea despre unghiutele ingalbenite in curand. Asa ca... stati pe aproape, hehe.

Si in al doilea rand azi am decis sa fac o postare tip- review pentru ca recent am avut ocazia sa folosesc Bvlgari Rose Essentielle. Parfum pe care l-a primit mama mea si care m-a atras foarte tare, este un parfum fresh, pentru femeile moderne, elegante, care stiu cum sa-si traiasca viata si iubesc luxul. Cred ca o sa i-l fur, hihi, bine, nu de tot, doar asa din cand in cand, mai bine sa zicem ca o sa-l imprumut, mwahahaha!
Nu va pot exprima concret in cuvinte mirosul parfumului, dar cred ca va pot arata in imagini cam cum te simti cand il folosesti:
 O daaa! Se simte?
Sau sa va mai pun o imagine, doua? 
Eee? Imaginati-va parfumul pe care l-ati simti daca ati sta in acest pat.
Sau, sau:
Cum ar fi sa treceti pe aici? Eee? Vis! Asa este si parfumul, de vis!
Mie sincer imi place si sticluta, simpla si cu gust, si fiti atente ca eu nu sunt cu parfumurile, dar nu stiu ce m-a apucat, pur si simplu simt o atractie intre "noi", hi hi.

Intr-adevar descrierea i se potriveste:
 "Parfumul este ca si o simfonie, sofisticata si cu ingrediente delicioase. Aromele acestui parfum, deschide tonuri de trandafiri turcesti, foarte rafinat, cu o nota de trandafir nobil.  Aceasta combinatie creeaza un acord extrem de senzual. Notele de mijloc, aduna flori de sambac, iasomie si fructe de padure. Baza este o aroma senzuala, calda de lemn de santal si patchouli. "

In fine, nu sunt experta la parfumuri si nici la categoria review-uri nu ma descurc prea bine, dar fiind prima data fiti blande va rog, o sa mai fac cateva ca sa ma obisnuiesc, pana atunci va tuc si va doresc o zi faina.

Sursa foto