DIY: HAIR ROSETTE

Pentru ca imi place sa imi ocup timp cu cate ceva, aseara dupa ce m-am uitat la niste tutoriale pentru par, mi-a venit ideea sa-mi confectionez singura accesorii din acelea dragute, asa ca am luat o bucata de material (din matase sau ce o fiiii) si m-am pus pe treaba! 
Am cautat fel si fel de tutoriale pentru accesorii, si am combinat cateva din metodele utilizate de fete, mi-am facut metoda mea cu ce am avut la dispozitie pentru ca vedeti voi, duminica, seara, magazinele nu prea sunt deschise, hi hi.

Dupa cum spuneam, am luat o bucata de material, am taiat vreo 10 bucati aproximativ rotunde, dar de dimensiuni diferite, am luat o bricheta, am ars marginile bucatilor si am obtinut frumuseti de petale.
Apoi, petalele le-am aranjat astfel incat sa para o floare/ trandafir si le-am cusut cu ata de aceeasi culoare pe mijloc. (Dupa ce m-am apucat de floare mi-am dat seama ca nu era chiar indicat sa tai si sa cos, era duminica si stiu ca nu e bine, dar daca am tot inceput, macar sa termin, nu? Cred ca ma iarta Doamne-Doamne pentru pacat, hihi.)

Revenind, dupa ce am prins petalele bine, am cautat perle (poate fi orice pietricica) si am cusut una in mijloc, asta pentru ca nu am avut cu ce sa o lipesc. Iar in final am luat o agrafa simpla de par, neagra, si am cusut-o si pe aceasta pe spatele trandafirului si aia a fost! Un accesoriu pentru par facut de mine, parca arata mai frumos decat cele cumparate, nu? 

Si pentru ca este posibil sa nu ma fac inteleasa, v-am facut si un mic tutorial si va marturisesc ca ma chinui de ieri seara sa-l editez, dar munca mea nu a fost in zadar, am obtinut ce am vrut si sper sa va placa.
Pentru uneltele folosite am apelat la Google, am uitat sa fac poze. Aaa si voiam sa va mai spun ca daca incercati acasa sa nu uitati sa-mi aratati si mie, imi puteti trimite poze pe mail sau pe Facebook, unde vreti voi! 
Pe curand.