Sa zicem... dilema.

Hello fetelor. Apelez si eu la ajutorul vostru poate poate stiti ceva ce eu nu stiu. Ieri m-a sunat o cunostinta si mi-a spus de un curs pe care il faci o saptamana, iar dupa primesti o diploma si o suma de bani. Acum va spun sincer ca mie mi s-a parut tare suspecta treaba asta, adica cum sa-ti dea statul bani pentru ca faci un curs??? Eu am facut acum 2 ani cursul de manichiura-pedichiura care a durat cateva luni, am fost testata la final, am facut si practica in timpul cursului ca sa ma pot specializa, dar am platit cursul, deci, care e treaba?

De asemenea am mai auzit de cursuri de make-up de exemplu care se tin la fete acasa, sau inchiriaza un spatiu si acolo isi desfasoara activitatea, dar cine il face plateste, nu primeste bani, am auzit si de un curs de unghii false care s-a desfasurat la acest hotel si care la fel, la finalizarea sa cursantii nu au primit bani, decat o diploma (certificat) si cam atat. Asadar eu nu inteleg ce se intampla, mami spune ca sunt fonduri europene si ca primarul sau ma rog cine a primit banii trebuie sa justifice cumva modul in care i-a folosit, da' totusi, daca ma pun pe mine sa platesc cumva, ce fac apoi? Sunt tare nehotarata pentru ca sincer nu mi-ar prinde rau diploma aceea, mai ales ca este vorba despre un curs de programator, bine, nu ca ai avea ce sa inveti intr-o saptamana, dar este o hartie la cv in plus si stiti cum este la noi in tara: cu cat ai mai multe hartii la dosar (din alea bune) cu atat esti mai bine vazut, apai fie vorba intre noi nici daca mi-ar da banii nu m-as supara, sa fim serioase... cine se supara ca primeste bani practic pe degeaba? Mwahahahaha!

Deci in final voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa risc sau sa stau cuminitica in bancuta mea si sa-mi vad de ale mele??? Cunoasteti pe cineva care a facut un astfel de curs? Sau poate ati facut voi un curs din asta si imi puteti da cateva detalii despre, raman datoare daca ma ajutati si data viitoare va astept cu un nou proiect "do it yourslf", data viitoare sau mai bine zis mai tarziu dupa ce mai scriu la licenta, hi hi. Sa aveti o zi faina.

Pe curand...