Manichiura mea de sarbatori

Hello there! Azi v-am pregatit una din manichiurile purtate in aceasta iarna, o manichiura de Craciun realizata cu ajutorul abtibildelor pe baza de apa.
Mno, am folosit culorile specifice sarbatorii Craciunului, rosu, auriu, si pot spune ca am fost foarte multumita de rezultat, mai ales de aceste abtibilde sau tatuaje cum vreti voi sa le spuneti pe baza de apa. 

Din pacate nu am facut in acest moment un tutorial sa va arat cum se folosesc abtibildele (desi e destul de simplu), insa o sa pregatesc un mini tutorial si o sa-l postez pe contul meu de instragram (http://instagram.com/dopebeautyblog). Daca sunteti interesate de unde le-am cumparat, va las si un link (https://www.facebook.com/ProduseUnghiiGeluriSiAccesorii) si sunt foarte ieftine, in jur de 3, 4 lei. Am cumparat si un gel de la fata si imi place si ala foarte mult, pare in regula pentru cat il folosesc eu.

Ei si cam atatica. 
Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
xoxo, Dope Girl

5 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart