SuperBlog 2013

Vreau sa fac un scurt anunt, in seara asta sunt cam plina de surprize, hihi, am decis sa ma inscriu din nou la SuperBlog 2013, de data aceasta editia de primavara, wish me luck.
Seara faina.

Cute handmade stuff

 Buna fetelor! Imi cer scuze ca n-am mai postat nimic zilele astea dar am avut de invatat si nici internetul nu m-a ajutat prea mult, mi-a cazut de nenumarate ori, in schimb vreau sa va anunt ca azi am terminat cu examenele (prima sesiune, bineinteles) si ca avand mai mult timp liber am decis sa ma ocup de bratari, lanticuri, etc... Mai bine zis de chestii handmade, probabil ca mi s-a deschis curiozitatea de la proiectul cu trandafirul pentru par

Mi-am deschis si o pagina noua pe facebook, dedicata lucrurilor facute manual, o puteti gasi aici: Cute Handmade Stuff si daca sunteti dragute, as aprecia daca mi-ati da si mie un like si ati distribui mai departe asta pentru ca am decis ca unele lucruri facute de mine sa le pun si la vanzare (am vazut ca sunt multe fete carora le plac chestiile facute manual, printre ele ma numar si eu, hihi).