Nude by Rihanna

Hey fetelor. Ce faceti? Astazi vreau sa va vorbesc despre parfumuri, dar nu o sa fac un review ci doream sa va spun ca am vazut acum o jumatate de ora pe Facebook, o postare prin care s-a anuntat lansarea noului parfum al Rihannei, "Nude".
Vreau sa sa va spun ca imi place tare mult design-ul acestui parfum, finut, simplu, modern, elegant si chiar sunt curioasa ce miros are, caci din cate am citit este un parfum floral, iar mie imi plac tare mult parfumurile de genu'.

 Are in componenta sa mandarina si para, ba chiar si note de floare de portocal, iasomie sambac si gardenie; Notele de baza fiind lemn de santal, orhidee vanilata si mosc. Sa va mai spun ca imi plac si orhideele?

“Iarna asta asigura-te ca mirosi sexy, in special dezbracata.” acesta a fost mesajul Rihannei postat pe Twitter pentru fanii ei, cantareata apare aproape goala in poza cu care isi promoveaza parfumul, ce-i drept, arata si bine. Va marturisesc ca nu ma asteptam sa apara blonda, pentru ca am vazut-o prin poze ca a trecut din nou la brunet (personal, imi place mai mult brunetaaa) dar iata ca don'soarei ii place sa ne surprinda (placut de altfel). 
Oricum ideea este ca imi place si ma tenteaza, cu siguranta l-as cumpara, posibil sa il si cumpar, cine stieee.... Ce spuneti, va place? :D
L-ati cumpara? 
Ca tot vin sarbatorile, mi se pare un cadou potrivit pentru cineva drag, hmmmm... Gata nu mai zic nimic.

Va tuc.
Seara faina.