Ce-i mult strica!

Scurta introducere:
Am vazut atat pe strada cat si pe internet foarte multe fete frumoase "desfigurate", mai bine zis uratite practic de un machiaj nepotrivit, asa ca m-am gandit ca daca tot am in dotare o carte cu lectii despre cum sa obtii machiajul perfect, scrisa de Robert Jones un renumit makeup artist, sa impartasesc secretele lui cu voi. 

Tin sa va anunt ca veti gasi lectiile sale in noua sectiune intitulata "MAKEUP LESSONS", vor fi cap-coada: de la alegerea culorilor si pregatirea fetei pana la aplicarea propriu-zisa si sper sa va fie utile, sa va placa ideea si sa nu urle nimeni la mine ca imi insusesc nu stiu ce chestii (I am not a makeup artist!) pentru ca nu vreau sa fac asta, doar ca vedeti voi... cine mai citeste carti in ziua de azi? In schimb internetul este la moda, chiar si eu citesc sfaturi despre unghii si makeup de pe net... 

Tratamente hranitoare pentru maini si unghii in sezonul rece

Hellauu! Sper ca n-ati uitat de mine, stiu ca va eram datoare cu un articol despre forma unghiilor si caracteristicile lor, insa am venit cu ceva mai bun si anume cu tratamente hranitoare in sezonul rece pentru unghiutele voastre.

Asadar, ca sa treaca cu bine peste anotimpul rece, mainile noastre trebuie rasfatate si ele cu tratamente naturiste, creme hranitoare, masaje fine si delicare. Pentru a crea mereu o manichiura impecabila, aveti nevoie si de maini impecabile urmati sfaturile mele pentru ingrijirea corecta a unghiilor si a mainilor voastre pe timp de iarna. 

- Tratament cu miere si ulei de masline. Se face un amestec dintr-o lingurita de miere si una de ulei de masline si se aplica in strat gros si uniform pe palme si pe maini, apoi se pun manusi de bumbac calduroase. CA sa stiti caldura degeajata va spori actiunea ingredientelor folosite, astfel pielea va fi hidratata si extrem de catifelata.

- Tratament cu lapte si rozmarin. Aveti nevoie de o cana cu lapte la temperatura suportata de pielea voastra si 2 picaturi de rozmarin, este un tratament foarte bun pentru intarirea unghiilor (pe langa tratamentul cu ulei de ricin).